Wat doen wij voor jou?

Alfa Accountants en Adviseurs is persoonlijk in de omgang en professioneel als het om vakkennis gaat. Voor haar ondernemers is zij een vertrouwde partner.

Ook voor jou – als ‘tijdelijke ondernemer’ – staan we graag klaar. Met zo’n dertig vestigingen zijn wij thuis in iedere regio van Nederland. Met weinig moeite bespaar je honderden euro’s dus het is de moeite waard om actie te ondernemen. Alfa Accountants biedt je twee manieren om de btw terug te vragen:

1. Wij regelen de btw-teruggave voor je

Snel en gemakkelijk. Wij nemen je het werk met liefde uit handen zodat het jou geen hoofdbrekens én geen tijd kost. Wij regelen alles voor je, voor slechts € 180,- inclusief btw. Als je in 2021 de zonnepanelen hebt gekocht vragen wij ook déze btw voor je terug. Je betaalt dan uiteindelijk maar € 149,- en ondertussen ontvang je een fors bedrag aan btw terug. Wij regelen de hele aanvraag voor je en wij houden je uiteraard op de hoogte over de voortgang en afhandeling.  En krijg je onverhoopt niets terug van de Belastingdienst dan hoef je natuurlijk ook niets te betalen.

laat ons alles regelen >

2. Je regelt het zelf

Wij helpen je ook graag op weg als je afziet van onze dienstverlening en liever zelf de teruggave van de btw regelt. Wij hebben voor jou een stappenplan opgesteld en een standaardbrief die je in één keer gratis kunt downloaden.

ik regel het zelf >

 

Heb je een eigen bedrijf?

Klik dan hier voor financieel advies bij zonnepanelen voor ondernemers.

Wij regelen voor jou:

* De aanmelding als ondernemer voor de btw
* Alle benodigde  btw-aangifte(n)
* De aanvraag btw-teruggave
* De vrijstelling voor kleine ondernemers vanaf het volgende jaar

Wij regelen voor jou:

* De aanmelding als ondernemer
* De btw-aangifte(n)
* De aanvraag btw-teruggave
* Ontheffing van administratieve verplichtingen

direct regelen >